Tietoja minusta

Oma valokuva

Tarjan kodin ja pihan pienet askareet omaksi iloksi tallennettuna päiväkirjamaisesti.

tiistai 28. toukokuuta 2013

Messuilua ja talkoita

 
Porissa oli kesällä ensimäistä kertaa puutarha aiheiset messut. Sinne siis.....
 
 
 
 
Huvimajaan olisi voinut jäädä niin houkuttelevaksi se oli sisustettu.

Ihana on!

Sisustusliike Mokka oli sisustellut ja hyvin olikin.

Näin alkukevään tunnelmia Porin Hanhiluodosta

Ja sitten kotiin ja arkisempiin askareisiin: meillä on multakasa kököttänyt jo kaksi kesää tontin laitamilla.....sitä sitten naapurin Jaanalle harmittelin ja tein erilaisia suunnitelmia, miten sen siitä vähällä hiellä levittelisin..tähän kyllästyneenä Jaana sitten yksi kaunis ehtoo kurvasi meidän pihalle ja sitten alkoi naisenergia jyllätä:
 
 
 

Hiiopp!Kyllä multa pian liikkuu, kunhan saadaan ratti tottelemaan!

Ja liikkuihan multa.....Hyvä Jaana!

Tässä se sitten on suurin osa levitettynä kivien eteen. Tämä kohta pihasta on ihan "neitseellistä" js minulla ei ole edes lupa levittäytyä tänne, sillä tämä on meidän poikien "jalkapallokenttä", jossa ei tarvitse pelätä pallon osumista kukkapenkkiin!!Miten mahtaa käydä pystynkö pitämään näppini irti tämän kesän ja vain poistelemaan rikkaruohoja tästä kohtaa pihaa???Ehkä minun on pakko haudata haavet tästä osasta pihaa vielä!
JA JOTTA ELÄMÄ EI OLISI PELKKÄÄ TYÖTÄ PITÄÄ SEN SISÄLTÄÄ MYÖS PUUTAARHA-AIHEISIA RETKIÄ: eli 25.5.2013 Uudessakaupungissa järjestettiin kukkamessut sinne siis: alla muutama kuva Ugista (sanoisko paikalliset näin?)

 
Kukkamessujen jälkeen jalat tarvitsi lepuutusta omalla terassilla!
 
  
Kesä on tullut alla olevat kuvat sen todistaa.
 Täällä minä vielä olen ihan liian laiskana lötkötellyt. Ensi viikolla lupaan ihan varmasti ottaa niskalenkin rikkaruohoista, jotka on taas yhtä elinvoimaisia kuin aika ennenkin!!!