Tietoja minusta

Oma valokuva

Tarjan kodin ja pihan pienet askareet omaksi iloksi tallennettuna päiväkirjamaisesti.

torstai 27. kesäkuuta 2013

Maaseutu matkailua

Koko viikon yritin siippaani saada innostumaan kirpparille, mutta EI! Häntä ei nyt vaan kiinnostanut. Keskiviikkona olo oli jo niin levoton, että en meinannut soffalla pysyä. Torstaina vierotusoireet jatkuivat entistä suurempina, kunnes; tekstiviesti naapurista; koska kirppari? Jihaa, JIHAA! Ei kun autoon. Matka alkoi tosin jännittävissä merkeissä sillä teinipoikani oli ajellut tankin piirua vaille tyhjäksi, joten kainalot hikisinä suuntasimme ensin bensa-automaatille parin kymmenen kilometrin päähän.
Ja aaah sitten autuus koitti, kun käsi oli ihanan maaseutupitäjän pikku kirpparin ovenkahvassa ja voi, voi, miten mopo ei nyt karkaisi käsistä!!!! Ja karkasihan se......Mukaan tarttui ihania astiapyyhkeitä, vanhoja astioita, pöytäliina, pieni tarjoiluvati ja ja ja.....ihan pian näet kuvat. Osteluvimman päätyttyä menimme lähikauppaan hakemaan jäätelöt ja autossa sitten lisää suunnitelmia. Nyt on päästävä vielä katsastamaan pieni "katsastamaton" sisustuspuoti naapuripitäjään. Osoiteestakaan ei oikein ollut tietoa, mutta melko tutuilla vesillä seilattiin, joten kohde löytyi melko helposti. Ja vihdoin kotona aarteiden kimpussa katsotaanpas:


Pöytähopeet

"Saalis"
Kaffee liina


Siis ihan liina kuvalla ja kaffeepavuilla!

Pitsit ja kaikki!

Voi, mikä työ ollut jollakin.

Piti harjoitella kate; maistuisko kahvi?

"Kapiot"

Tarjalle T

Jokamiehen lakanakankaasta tehty tyynynliina pitsisomisteella.

Meillä on keskimmäisen pojan rippijuhlat ihan pian ja löysin juuri Topin näköisen vieraskirjan hänen vierailleen!

Juhlia ja vieraita odotellessa.

Kuvat on juuri Topille meidän kalastaja poika <3
 


Pullot ja pyyhkeet sulassa sovussa.

Siinähän tuo tyyny on onnen omiaan. Huomaatkos, että soffan alta pilkistää vanha matkalaukku...se oli löytö alkukesältä.

Lehti käteen ja soffalle pötköttämään. Onneksi vierotusoireet helpottuivat vähäksi aikaa....